Ulstrup Får

Et biodynamisk jordbrug ved frank og maj-britt jensen

Om os

Høns, får, bier og grøntsager skal leve i et miljø fyldt af vitalitet
”Ulstrup Får” er et lille biodynamisk jordbrug syd for Køge på 10 tdr. land. Vi hedder Frank og Maj-Britt og gik for 7 år siden i gang med at drive vores, dengang nyindkøbte, husmandssted efter de biodynamiske principper.

Tomater i drivhus
Tomater i drivhus
Biodynamisk besprøjtning
Biodynamisk besprøjtning
Jorden var forpagtet ud, da vi overtog gården, og allerede samme efterår oplevede vi, hvordan det konventionelle landbrug bruger sprøjtegifte, her Roundup, lige før høst for at tvangsmodne kornet. Det blev årsagen til, at vi selv overtog driften. Det skal siges, at vi også som unge har drevet et biodynamisk jordbrug, så nu var det ”bare” at opfriske de gamle erfaringer.

Vi blev godkendt som økologisk landbrug i 2014 og fik den biodynamiske Demeter-godkendelse i 2016.

Det der driver os, er glæden ved at opbygge et alsidigt jordbrug og lave nogle gode sunde produkter, der er fuld af vitalitet.
Friske grøntsager
Friske grøntsager
Grøntsagsmarken
Grøntsagsmarken
Vi har tilstræbt at lave en stor mangfoldighed i vores jordbrug og gartneri, det man inden for det biodynamiske kalder en landbrugs individualitet, med både dyr og grøntsager, frugtavl, bier mm., for derigennem at finde en naturlig balance for biodiversiteten i naturen. Desuden videreforarbejder vi en del af vores afgrøder til bl.a. æblemost, marmelader, frugtsaft, tomatprodukter osv., som vi sælger i vores gårdbutik.

Ulstrup Får
Bjerredevej 27,
4682 Tureby
Telefon
Mail